OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. február 22., csütörtök 15:15

A Százak Tanácsának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 22., csütörtök (MTI) - Választás előtt - A Százak Tanácsa ajánlása a magyar társadalomnak

    Húsz év alatt 200 fővárosi rendes és több mint 100 rendkívüli találkozót tartottunk a Kárpát-medencében, 17 könyvet adtunk ki, mindig "tapasztalataink magasából" fogalmazva meg véleményünket, s juttattuk el azt a döntéshozókhoz. Nemzeti elkötelezettségünk parancsa szerint sohasem egy párthoz kötődtünk, hanem az egységes magyar nemzet érdekeire figyeltünk. A hazaszeretetet mi az ember méltóságának tartjuk, s hisszük, hogy az emberiség jövője azokon az embereken múlik, akik az igazság talaján állnak, s akiknek életét áthatják azok a magas erkölcsi elvek, melyek a szívet képessé teszik az önfeláldozásig kitartó szeretetre. Tudjuk, hogy minden magyar felelős minden magyarért, ezért a párbeszéd hívei vagyunk, meggyőzni, nem legyőzni kívánjuk vitapartnereinket - de nincs szavunk olyan hivatásos gyűlölködőkhöz, akik a magyar miniszterelnöknek Ceausescu sorsát kívánják.

Orbán Viktor kormánya jól oldotta meg a legfontosabb azonnali feladatok - mint az ország gazdasági talpra állítása, a devizahitelesek mentése, a bankadó, a stratégiai ágazatok visszavásárlása, a munkanélküliek számának csökkentése, az önkormányzatok adósságának átvállalása, a közmunka program  -mellett , a hosszú távú nemzeti feladatokat - mint a gyermekes családok támogatása, a rászoruló gyermekek segítése ingyenes étkezéssel, tankönyvekkel, az adókedvezmények, a világ magyarjainak összefogása, a kettős állampolgárság, az illegális bevándorlás megfékezése, a keresztény értékek vállalása, az üldözött keresztények segítése, a visegrádi együttműködés, s a nemzetközileg elismert politika a Közép-Kelet Európai államok, nemzetek és polgáraik méltóságának helyreállítása.  Ezek tagadhatatlan eredmények, csakúgy, mint a dohányzás visszaszorítása, vagy a mindennapos iskolai testnevelés, az adminisztráció és az elektronikus kommunikáció modernizálása, vagy éppen a Lendület program sikere. A magyar filmesek, sportolók, tudósok, hivatásuknak élő értelmiségiek és kétkezi munkások eredményei a becsületesen dolgozó idősek - ma már unokáik sorsára figyelő nyugdíjasok - munkájára is épülő közös sikerek.

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.