OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2018. február 22., csütörtök 21:05

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) közleménye
    Budapest, 2018. február 22., csütörtök (OS) - A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége pénteken egy kisteherautónyi meleg ruhát ad át a hajléktalan társainkat gondozó, segítő Menhely Alapítványnak.

    A jelenlegi krízisidőszak, a napokon át tartó, irtózatos hideg azonnali beavatkozást igényelt ezért a Zsidó Közösség Narancsliget Adományközpontja által összegyűjtött meleg ruhákat Kósa Judit, a MAZSIHISZ szociális osztályának főmunkatársa, Fináli Gábor rabbi és Háberman Zoltán, a Rabbiképző Szociális Munka Tanszékének vezetője adják át Bazsa Tibor Zsolt intézményvezetőnek.

"Aki könyörül, az Úrnak ad kölcsön" – írja a Példabeszédek Könyve, vallási szervezetként kötelességünk segíteni, amikor honfitársaink szükséget szenvednek, veszélyben vannak.

Szeretettel várjuk Önöket az átadásra, köszönjük szíves figyelmüket, beszámolójukat!

     Kiadó: Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.