OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. február 23., péntek 16:08

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2018. február 23., péntek (OS) - Gátlástalanul visszaél a joggal az MSZP és a DK politikusa - reagálás Czeglédy Csaba jelöltségére

    Felháborító, hogy gátlástalanul visszaél a joggal az MSZP és a DK politikusa. A 6 milliárd forintos áfacsalás miatt előzetesben ülő Czeglédy Csaba azért jelölteti magát  a választáson, mert a mentelmi jog által akar kiszabadulni az előzetesből, így akarja megúszni a börtönt, sőt minden bizonnyal el akar szökni. Ez Gyurcsány és az egész baloldal korrupciós ügye, Czeglédy Csaba és bűnszervezete ugyanis nekik végzett piszkos munkát, és az általa elnyelt milliárdok a DK-hoz és az MSZP-hez vándorolhattak. Czeglédy Csabáért tehát Gyurcsány Ferenc és a szocialisták felelősek, akik a mai napig falaznak neki és valószínűleg még az ajánlásgyűjtésben is segítették, mert így akarják menteni a saját bőrüket egy több milliárdos korrupciós ügyben.

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.