OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. február 25., vasárnap 23:12

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2018. február 25., vasárnap (OS) - NYUGI, NYUGI!

    Csak semmi izgalom. De a kétharmados Fidesz győzelem eléréséhez változtatni kell az eddigi gyakorlaton. Elég a sorosozásból! El kell mondani: ha netán az ellenzék győzne áprilisban, akkor: a migránosk eltartása miatt nem lesz nyugdíj-emelés, nem lehet szó béremelésekről, kevesebb lesz a minimálbér. Az ellenzék bevezeti az ingatlanadót (a panelokra is kiterjed), eltörlik a családtámogatást, és a rezsicsökkentést, visszaállítják a kórházi vizitdíjat, nincs többé ingyen ebéd a kisiskolásoknak. Vissza az ellopott 146 milliárd metrópénzt, nyugdíjemelésre fordítjuk A kormánynak, mint bárhol a világon, látványos tömegtámogatásra van szüksége! A CÖF százmilliókkal rendelkezik, vezetője Csizmadia László ül a pénzen, kirándulásokat szervez Lengyelországba és Brüsszelbe, nem a mi emberünk. Azonnal mondjon le! Ifjú Lomnici úr jó szándékú, de jogászkodása hatástalan. Gyakorlati politikusnak kell szólni az emberekhez. Vegyék már észre "cöfösék", meg a kampányolók, hogy a politika utcai megmozdulásokon dől el minden országban, ugyanis a tv világba kürtöli az eseményt.
Ha gyávák vagyunk, nem érdemlünk hatalomgyakorlást. Elég a panaszkodásból, a nyafogásból, aktív, offenzív politikával kell meggyőzni az embereket: csak reánk számíthatnak. Telik az idő, ébresztő nemzeti jobb!
Honfoglalás 2000 Egyesület - Pannonpuli.hu

     Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.