2018. június 24. vasárnap

2018. március 1., csütörtök 18:27

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 1., csütörtök (OS) -

Együtt: A Fidesz pánikol, ezért már az ENSZ ellen is hergel
Inkább küzdenének az Intergalakitkus Űrtanács ellen,azzal kevesebb kárt okoznának

Az Együtt szerint az Orbán-kormány hazugságaival ellentétben az ENSZ egy fontos és tiszteletreméltó intézmény. A magyar embereknek elegük van a folyamatos gyűlölködésből, az ellenségkép-gyártásból, a Fidesz viszont csak erre képes, ahelyett, hogy a dolgát tenné, és a közjót szolgálná. Mindemellett ezzel is csak a kormányzati kommunikációs pénzpumpát gyorsítják fel. Ezért is fog elbukni április 8-án ez az illiberális rezsim. Az Együtt azt javasolja a Fidesznek, hogy küzdjenek inkább minden erejükkel az Intergalaktikus Űrtanács ellen, azzal ugyanis kevesebb kárt okoznának a magyar emberekének, és nem hoznának akkora szégyent Magyarországra.
A Fidesz-kormány legújabb kampányában az Egyesült Nemzetek Szövetsége ellen hangol. A Fidesz propagandája szerint az ENSZ azt akarja, mindenki folyamatosan fogadjon be migránsokat.

Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja