OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 21. csütörtök
Ismertető


2018. március 1., csütörtök 18:27

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 1., csütörtök (OS) -

    Együtt: A Fidesz pánikol, ezért már az ENSZ ellen is hergel
Inkább küzdenének az Intergalakitkus Űrtanács ellen,azzal kevesebb kárt okoznának

Az Együtt szerint az Orbán-kormány hazugságaival ellentétben az ENSZ egy fontos és tiszteletreméltó intézmény. A magyar embereknek elegük van a folyamatos gyűlölködésből, az ellenségkép-gyártásból, a Fidesz viszont csak erre képes, ahelyett, hogy a dolgát tenné, és a közjót szolgálná. Mindemellett ezzel is csak a kormányzati kommunikációs pénzpumpát gyorsítják fel. Ezért is fog elbukni április 8-án ez az illiberális rezsim. Az Együtt azt javasolja a Fidesznek, hogy küzdjenek inkább minden erejükkel az Intergalaktikus Űrtanács ellen, azzal ugyanis kevesebb kárt okoznának a magyar emberekének, és nem hoznának akkora szégyent Magyarországra.
A Fidesz-kormány legújabb kampányában az Egyesült Nemzetek Szövetsége ellen hangol. A Fidesz propagandája szerint az ENSZ azt akarja, mindenki folyamatosan fogadjon be migránsokat.

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.