OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2018. március 2., péntek 12:40

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2018. március 2., péntek (OS) - Szél Bernadett a bankok elszámoltatását sem szavazta meg – Reagálás Szél Bernadett (LMP) nyilatkozatára

    Az a Szél Bernadett ígérget most fűt-fát a devizahiteleseknek, aki azt sem szavazta meg, hogy a bankok elszámoltatatásának eredményét visszakapják a devizahitelesek, és az adósok védelmében forintosítsuk a devizahiteleket. Ha rajta és a többi ellenzéki politikusokon múlt volna, megint a bankok jártak volna jól.
De ez nem is csoda, hiszen Szél Bernadett csak egy újabb kiábrándító baloldali politikus, aki a külföldi érdekeket védi, és annak a Sorosnak dolgozott, aki spekulációval és mások tönkretételével szerezte vagyonát. Magyarországon jelenleg is kilakoltatási moratórium van életben, és a bírósági végrehajtási törvény tavaly áprilisi módosításának köszönhetően a bankok nem árverezhetik el áron alul az ingatlanokat.
     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.