2024. április 25. csütörtök

2018. március 2., péntek 12:40

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2018. március 2., péntek (OS) - Szél Bernadett a bankok elszámoltatását sem szavazta meg – Reagálás Szél Bernadett (LMP) nyilatkozatára

Az a Szél Bernadett ígérget most fűt-fát a devizahiteleseknek, aki azt sem szavazta meg, hogy a bankok elszámoltatatásának eredményét visszakapják a devizahitelesek, és az adósok védelmében forintosítsuk a devizahiteleket. Ha rajta és a többi ellenzéki politikusokon múlt volna, megint a bankok jártak volna jól.
De ez nem is csoda, hiszen Szél Bernadett csak egy újabb kiábrándító baloldali politikus, aki a külföldi érdekeket védi, és annak a Sorosnak dolgozott, aki spekulációval és mások tönkretételével szerezte vagyonát. Magyarországon jelenleg is kilakoltatási moratórium van életben, és a bírósági végrehajtási törvény tavaly áprilisi módosításának köszönhetően a bankok nem árverezhetik el áron alul az ingatlanokat.
     Kiadó: Fidesz-frakció