2018. június 24. vasárnap

2018. március 2., péntek 13:44

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. március 2., péntek (OS) - Liberálisok: vegyük ki a láncfűrészt a Fidesz kezéből!

A budapestiek 2010 óta próbálják szép szóval meggyőzni a főváros és a kerületek fideszes vezetését arról, hogy ne vágják ki az ép, egészséges fákat. A szép szó, a kérés azonban itt már kevés. El kell venni tőlük a láncfűrészt, mielőtt teljesen tönkreteszik, lebetonozzák Budapestet! Ha április 8-án minél többen részt veszünk a választásokon, kiszavazhatjuk a fideszeseket a parlamentből, 2019 őszén pedig az önkormányzatokból is!

Szabadai Viktor, a Liberálisok budapesti választmányának elnöke

Kiadó: Magyar Liberális Párt