OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2018. március 4., vasárnap 16:06

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. március 4., vasárnap (OS) - Orbán 12 főbűne, amit elkövetett a nyugdíjasok ellen

    5.    Nem lehet feledtetni, amit Orbán tett a rokkant bányászokkal. A problémájukat meg lehetett volna oldani egy stadion árából. A pökhendi, lekezelő és velejéig korrupt hatalomnak fontosabb volt a stadion, mint a bajbajutott bányászok.
6.    Orbán megszüntette a szolgálati nyugdíjat és az átnevezett szolgálati járandóságot megadóztatta. Ezzel egy tiszthelyettes zsebéből több, mint 2 millió forintot vett ki!
7.    Orbán 8 év alatt nem emelte az öregségi nyugdíj legkisebb összegét, mely még mindig 28 500 forint! Ezzel nyomorban tartva több tízezer embert!
8.    Orbán eltörölte a járulékplafont s ezzel megteremtette a lehetőségét, hogy havi több millió forintos nyugdíjat is kaphassanak csókosaik!
9.    Orbán 8 éve átveri a kisnyugdíjasokat az inflációkövető nyugdíjemeléssel, mivel nem veszik figyelembe a bérnövekedést, így a nyugdíjak elszakadnak a bérektől, és a kisnyugdíjasok kitaszítottak lesznek a társadalomban.
10.    Orbán intézkedései miatt a tartósan beteg vagy fogyatékos gyermekeiket/szüleiket ápolók, csak alamizsnát kapnak.
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.