OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 19. kedd
Ismertető


2018. március 4., vasárnap 16:41

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2018. március 4., vasárnap (OS) - A magyar emberek érdekét az szolgálná, ha Karácsonyék nem szavazgatnák meg a kötelező kvótát -  Reagálás Karácsony Gergely nyilatkozatára

    A magyar emberek érdekét azt szolgálná, ha Karácsony Gergelyék, és a többi magyar baloldali képviselő nem szavazgatná meg a migránsok betelepítéséről, és a betelepítést elutasító országok - így Magyarország - fejlesztési támogatásainak megvonását szolgáló javaslatokat az Európai Parlamentben.
Ha Karácsony Gergely egy kicsit is komolyan gondolná azt, amiről beszél, akkor nem állt volna össze azokkal a szocialistákkal, akik minden idők legnagyobb korrupciós botrányát követték el az uniós forrásokkal, a 4-es metró beruházás harmadát ellopták.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.