OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 14. péntek
Ismertető


2018. március 5., hétfő 11:31

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2018. március 5., hétfő (OS) - Feljelentést tesz és választási kifogást is benyújt a Jobbik a dunakeszi önkormányzat megbízásából dolgozó aláírásgyűjtők ügyében

    A mai napon választási kifogást nyújtottunk be a dunakeszi székhelyű választókerületi választási bizottsághoz a sajtóban nyilvánosságra kerülő hangfelvétel miatt, mely szerint a dunakeszi önkormányzat megbízásából gyűjtöttek aláírásokat Tuzson Bencének és a Fidesznek, a választási kampány során.

A választási bizottság döntését bár megvárjuk, azonban a Jobbik nem sokat vár egy olyan választási bizottságtól, melynek választott tagjai között többségben vannak olyan személyek, akik korábban, hasonló feladatuk ellátása során olyan választási bizottságnak voltak tagjai, melyet saját magát, testületként is elmarasztalt a felettes szerv – éppen választási jogsértésért. Jelenlegi összetételében a választási bizottság elfogulatlan döntésére azért sem számítunk, mivel tagjai időközben kiegészültek a Fidesz delegáltjával, dr. Turi Györggyel, aki korábban Tuzson Bence ügyvédi irodájának az alkalmazásában állt, jelenleg pedig annak tulajdonosa, éppen Tuzson Bence helyett.

Többek között ezért is a választási kifogás benyújtásán túl a nyomozó hatóságnál is feljelentést teszünk a hangfelvétel ügyében.

Varga Zoltán Péter, országgyűlési képviselőjelölt
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.