OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 19. kedd
Ismertető


2018. március 5., hétfő 11:39

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. március 5., hétfő (OS) - A kormány magára hagyja a fóti gyermekváros dolgozóit, az ott lakókat és a diákokat is -

    Újabb bizonyíték tehát arra, hogy a kormánynak semmilyen alapérték nem számít már: a magyar családok védelme, a lakhatási válság megoldása, a szétvert oktatás világszínvonalúvá emelése, a korrupció totális felszámolása a Szél Bernadett vezette kormány elsődleges feladata lesz.

Az LMP felszólítja a jelenlegi kormányt, hogy azonnal tájékoztassa a helyieket és a közvéleményt, hogy mit tervez az oktatási intézményekkel, illetve a helyben lakók szolgálati lakásának elvétele után a lakhatási válsággal. Kérdéseinkkel az emberi erőforrások miniszteréhez fordulunk.

LMP sajtó


     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.