OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2018. március 5., hétfő 12:19

Az Európai Alternatíva Párt közleménye
    Budapest, 2018. március 5., hétfő (OS) - Tekintettel a választások rendkívüli tétjére, továbbá a kivándorlás megakadályozása érdekében az Európai Alternatíva Párt visszalépteti jelöltjeit a Jobbik Magyarországért Mozgalom javára.

    A mintegy 800 ezer külföldön élő és dolgozó magyarok érdekeit képviselő Európai Alternatíva Párt a mai napon azt a döntést hozta, hogy jelöltjeit visszalépteti a Jobbik Magyarországért Mozgalom javára. Az időközi választásokon bebizonyosodott, hogy a Fidesz legyőzhető. A megváltozott politikai közhangulatban a Jobbik vált a legerősebb kormányváltó erővé, amely igazi, európai alternatívát tud nyújtani a választóknak. Döntésünk másik megalapozott oka, hogy a parlamenti pártok közül egyedül a Jobbik rendelkezik kiforrott és hiteles programmal a külföldre vándorolt magyarok számára.

Pártunk egyedüliként utasítja vissza az állami támogatást, visszalépésünket követően pedig arra kérjük tagjainkat és szimpatizánsainkat, hogy bárhol élnek is a nagyvilágban, jelentkezzenek át a legközelebbi külképviseletre, menjenek el szavazni április 8-án, szavazataikkal pedig a Jobbik listáját és jelöltjeit támogassák!

Európai Alternatíva Párt
Somogyi Péter
Elnök
+36 30 207 5247
europaialternativa@gmail.com
     Kiadó: Európai Alternatíva Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.