OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 19. kedd
Ismertető


2018. március 5., hétfő 12:25

A "Lungo Drom" Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség közleménye
    Budapest, 2018. március 5., hétfő (OS) -

    Békés és Hajdú-Bihar megye volt a Lungo Drom kampányának következő állomása március 3-án, szombaton. A stratégiailag kiemelt fontosságú eseményen a szervezet választókörzeti és választókerületi felelősei mellett a térség kisebbségi önkormányzati vezetői is részt vettek.

Farkas Flórián, a Szövetség elnöke kiemelte, hogy tapasztalatai alapján a cigány lakosság érzi az április 8-i választás jelentőségét. Igaz ez Békés és Hajdú-Bihar megye lakóira is. A helyi közösségek semmilyen körülmények között nem támogatják, hogy Magyarországból bevándorlóország legyen egy esetleges baloldali kormány esetén. A roma és a többségi magyar társadalom számára itt is inkább a békés együttélés fontos, valamint az, hogy hazánknak olyan kormánya legyen, amely tovább folytatja és fejleszti a cigányság jelenét és jövőjét szervesen meghatározó felzárkózási programokat.

A jelenlévő vezetők egyöntetűen kijelentették, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy a jelenlegi kormány folytathassa munkáját április 8-át követően.
            
     Kiadó: "Lungo Drom" Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.