OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 20. szerda
Ismertető


2018. március 5., hétfő 12:42

Dunakeszi Város Önkormányzatának közleménye
    Budapest, 2018. március 5., hétfő (OS) - Megdöbbentőnek tartjuk és visszautasítjuk Varga Zoltán Péter nyilakozatát, mely teljes mértékben hazugság. A Jobbikos képviselőjelölt, önkormányzati képviselő állítása minden alapot nélkülöz. Dunakeszi Város Önkormányzata megteszi a szükséges jogi lépéseket mely szerint haladéktalanul feljelentést tesz az ügyben.

        Mindemellett felszólítjuk Varga Zoltán Pétert, hogy változtasson felháborító magatartásán, fejezze be az emberek szándékos félrevezetését, hagyjon fel az Önkormányzat elleni támadással és viselkedjen önkormányzati képviselőhöz méltóan mind megnyilvánulásaiban, mind cselekedeteiben.  

     Kiadó: Dunakeszi Város Önkormányzata

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.