OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. március 5., hétfő 14:23

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2018. március 5., hétfő (OS) -

    Az Együtt elfogadta Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt meghívását a demokratikus ellenzék közös március 15-ei megemlékezésére

A párt Szabó Szabolcsot, Csepel-Soroksár országgyűlési képviselőjét delegálja felszólalónak

Az Együtt – a Korszakváltók Pártja elnöksége a mai napon elfogadta Karácsony Gergely (MSZP-PM) miniszterelnök-jelölt meghívását a közös, ellenzéki ünnepre. Az Együtt fontosnak tartja, hogy három héttel a választás előtt a demokraták minél szélesebb körben demonstráljanak, mert van esély a Fidesz legyőzésére, ehhez együttműködésre van szükség, és a Hódmezővásárhely utáni reményt életben kell tartani, és meg kell erősíteni.

A szabadság ünnepén rendezendő közös, ellenzéki eseményre felszólalónak az Együtt Szabó Szabolcs országgyűlési képviselőt, csepeli-soroksári képviselőjelöltet, az Együtt elnökségi tagját delegálja.
Budapest, 2018. március 5.

Együtt

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.