OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 20. szerda
Ismertető


2018. március 5., hétfő 15:11

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. március 5., hétfő (OS) - Liberálisok: Putyin elnök veszélyes csillagháborús tervei és az ő magyar barátai

    Nem tudhatjuk, hogy puszta blöffről van szó vagy valódi a fenyegetés, de sok jel utal arra, hogy Putyin elnök komolyan foglalkozik a csillagháborús tervekkel. Nem véletlen, hogy Donald Trump amerikai elnök, Emmanuel Macron francia elnök és Angela Merkel német kancellár rögtön a bejelentést követően egyeztetett az orosz fenyegetés elhárítására való felkészülésről.

A Liberálisok aggasztónak találják, hogy a magyar miniszterelnök továbbra is szoros baráti kapcsolatot ápol az agresszív, fenyegető orosz hatalom vezetőjével, és a Paks 2 megállapodáson keresztül hosszú távon kiszolgáltatja Magyarországot mind energetikai, mind pénzügyi és ami a legaggasztóbb, nemzetbiztonsági szempontból az orosz vezetésnek és tartósítja hazánk függőségét tőlük. Követeljük, hogy a magyar kormány tiltakozzon az orosz vezetés által kezdeményezett új fegyverkezési verseny ellen, és haladéktalanul mondja fel a Paks 2 erőmű építésére vonatkozó szerződést!

Szent-Iványi István, a Liberálisok külügyi szakpolitikusa

 Szent-Iványi István sajtótájékoztatójáról készült videofelvétel visszanézhető a Liberálisok Facebook-oldalán:

https://www.facebook.com/magyarliberalisok/videos/1738532399500741/

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.