OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 21. csütörtök
Ismertető


2018. március 5., hétfő 17:33

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye
    Budapest, 2018. március 5., hétfő (OS) - Balog Zoltán és a KLIK vezetői felelősek a szoftver-botrányért -

    Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter múlt héten elismerte, hogy a KLIK által EU-s pénzből vásárolt informatikai rendszerek valóban nincsenek meg, vagy használhatatlanok. A miniszter azt is elmondta, hogy a KLIK-nek összesen 1,2 milliárd forintot kellett visszafizetnie.

Hadházy Ákos, az LMP társelnöke az EMMI előtt tartott ma sajtótájékoztatót, hogy felhívja a figyelmet arra, ebben a botrányos ügyben Balog Zoltán minisztert, valamint a KLIK jelenlegi és korábbi vezetőit is felelősség terheli.  Ez a lopás minősített esete, hisz aki az oktatásból lop, az a jövőnket lopja el. Ráadásul a korrupciós ügyekben érintetteket ma Magyarországon nem börtönbe küldi, hanem előlépteti a Fidesz.

Korábban az ügyészség megszüntette a nyomozást, de Hadházy Ákos újból feljelentést tesz, egyben felszólítja a kormányt, hogy a politikai felelősöket is nevezze meg.

LMP sajtó

     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.