OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. március 6., kedd 11:09

Az Együtt - a Korszakváltók Pártjának közleménye (3. rész)
    Budapest, 2018. március 6., kedd (OS) -

    Fenntartható fejlődést ezzel szemben csak a magyar emberekbe, az ő tudásukba és egészségükbe történő befektetéssel lehet elérni, ezért egy koalíciós kormánynak, aminek az Együtt a része lesz, ezek lesznek a költségvetési prioritásai. Ingyenessé fogjuk tenni a felsőoktatást, 18 éves korra növeljük a tankötelezettséget, és négy év alatt legalább a GDP 1 százalékával, 330 milliárd forinttal növeljük az éves egészségügyi kiadásokat.

Visszaállítjuk a többkulcsos  társasági rendszert, és a nagyvállalatok megnövekedett befizetéseit teljes egészében a munkát terhelő járulékok csökkentésére fogjuk fordítani, amely a munkaadók és munkavállalók összessége számára előnyös, és segíti a foglalkoztatottság növelését és fehérítését.

Bebizonyítjuk, hogy Magyarországon érdemes dolgozni, érdemes beruházni, érdemes vállalkozni, hogy nem annyit ér valaki, amennyi kapcsolata van a miniszterelnökhöz. Elszámoltatjuk azokat, akik az elmúlt években szétlopták Magyarországot, az elérhető vagyonokat pedig visszavesszük, hogy ebből kárpótoljuk az Orbán-rendszer áldozatait. Megértjük azokat a választókat, akik attól tartanak, hogy egy kormányváltás után a Fidesz ellenzékének egy része kéz kezet mos alapon ugyanezt folytatná. Ezért van szükség az Együttre a parlamentben és a kormányban. Kell egy figyelő szem, kell egy elvi alapokon álló párt, különben csak kormányváltás, és nem korszakváltás lesz ismét a magyar politikában.       

Pataki Márton
az Együtt elnökségének tagja
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.