OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2018. március 6., kedd 12:51

A Klebelsberg Központ közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 6., kedd (OS) - Hadházy Ákos hadilábon áll a tényekkel

    Szokás szerint csúsztatásokkal próbálja meg Hadházy Ákos és az LMP lejáratni a Klebelsberg Központot. Állításukkal szemben a valóság az, hogy a Klebelsberg Központ és a tankerületi központok számára jelenleg is rendelkezésre állnak mindazon informatikai rendszerek, amelyekkel az intézmények támogatása megvalósítható. Az általa említett, 2015 decemberében lezárult  TÁMOP-3.1.4.B kiemelt projekt keretében a Klebelsberg Központ jogelődjénél, a KLIK-nél megvalósítandó programok közül ötöt jelenleg is használunk, a többit vagy a fenntartói rendszer átalakulása miatt kivezettük, vagy nem készült el megfelelően. A 2017-es átvizsgálás során szabálytalanságokat tártunk fel, ezért a Klebelsberg Központ elnöke még tavaly májusban feljelentést tett ismeretlen tettes ellen költségvetési csalás alapos gyanúja miatt.
     Kiadó: Klebelsberg Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.