OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 21. csütörtök
Ismertető


2018. március 6., kedd 12:51

A Klebelsberg Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. március 6., kedd (OS) - Hadházy Ákos hadilábon áll a tényekkel

    Hadházy Ákos az általa kért programokat személyesen is megnézte tavaly működés közben, már akkor jeleztük számára: 2017 végéig megvizsgáljuk, hogy a minden szoftver hasznosítható-e az új fenntartói rendszerben. Költséghatékonyan nem lehetett volna mindent üzembe helyezni, ezért a tavalyi év végén a Klebelsberg Központ erről értesítette is az érintett szerveket, amelyek ennek eredményeként visszafizetési kötelezettséget állapítottak meg. A visszafizetési kötelezettség részben abból is fakad, hogy a projekt kiírásakor és végrehajtásakor más szervezeti keretek között működött az állami intézményfenntartás, a jelentős mértékben decentralizált struktúrában a megvalósított fejlesztések nem, vagy csak aránytalan ráfordítással lennének használhatóak.
     Kiadó: Klebelsberg Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.