OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. március 6., kedd 12:52

A Klebelsberg Központ közleménye (3. rész)
    Budapest, 2018. március 6., kedd (OS) - Hadházy Ákos hadilábon áll a tényekkel

    Kétségbeesett kampányfogásnak tartjuk, hogy a politikus éppen azt a szervezetet támadja, amely fellép a szabálytalanságokkal szemben, valamint az elmúlt két évben szakmai - pénzügyi értelemben is konszolidálta az intézményhálózatot, és jelenleg is biztosítja az iskolák zavartalan működését. Sajnálatos, hogy az LMP politikusa a 2016-ban, az akkor még létező Klebelsberg Intézményfenntartó Központból eltulajdonított, és általa tisztázatlan módon megszerzett, a pályázattal kapcsolatos dokumentumokat többszöri kérésünk ellenére a mai napig nem juttatta vissza a jogos tulajdonosnak, azaz a Klebelsberg Központnak. A politikus a választási kampány hevében elfelejtette megemlíteni, hogy a kormány és a Klebelsberg Központ az állami fenntartású intézményekben összességében mintegy 150 milliárd forintot fordít eszközbeszerzésekre és infrastruktúrafejlesztésre 2018 és 2020 között. Ekkora volumenű oktatási fejlesztésre az elmúlt évtizedekben még sohasem volt példa.
     Kiadó: Klebelsberg Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.