OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. március 6., kedd 13:16

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2018. március 6., kedd (OS) - Liberálisok: állítsák le a 650 milliárdos titkos beszerzést!

    A Liberálisok felszólítják a kormányt, hogy állítson le minden olyan kifizetést és költést, amely nem a mindennapos működéshez szükséges! Különösen tartózkodjanak attól, hogy titkos közbeszerzési beruházásokon keresztül csapolják meg a költségvetést!

Az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottsága fideszes többséggel döntött arról hétfőn, hogy a kormány 650 milliárdot költhet el ismeretlen célra, titokban, közbeszerzés nélkül. A 2010-es választások előtt egy évvel Orbán Viktorék arra szólították fel az akkori kormányt, hogy tartózkodjon minden ilyen döntéstől. A Fidesz azonban úgy látszik, magára nem tartja érvényesnek ezt a követelést, pedig alig egy hónap van már csak hátra a valasztásokig. A Liberálisok tartanak tőle, hogy a 650 milliárdos költés nem más, mint a Fidesz utolsó, kétségbeesett pánikreakciója a hódmezővásárhelyi bukás után. A kormánypárt utolsó erejével próbál félretenni magának a kormányváltás utáni évekre.

Április 8-án tehetünk azért, hogy a Fidesznek többé ne legyen lehetősége közbeszerzés, versenyeztetés és magyarázat nélkül milliárdokat elszórni. A Liberálisok a Változás Szövetségének tagjaként azért dolgoznak, hogy az Orbán-kormány leváltása után, a Fidesz összes költésének kivizsgálásával felszámolhassuk a korrupciót Magyarországon.


     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.