OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. március 6., kedd 15:58

Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatalának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 6., kedd (OS) -

    Közlemény a Magyar Nemzet 2018. március 6-án megjelent, "Propaganda a csúcson, fővárosi milliók menekülteknek" című írásával kapcsolatban

A Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményeinek, a Fővárosi Önkormányzat hajléktalan ellátó szervezeteként fő feladata az otthontalan emberek segítése, a rendelkezésére álló eszközökkel, a jogszabályok adta keretek között.
Teszi ezt 1993 óta folyamatosan, éjszakánként közel 3000 hajléktalan embernek nyújtva szállást, szociális segítségnyújtást, nappali melegedőinkben közel 500 ember fordul meg naponta és utcai szolgálataink is többszáz fővel tartanak kapcsolatot. Egészségügyi szolgálatunk kórházat, háziorvosi rendelést, pszichiátriai és bőrgyógyászati rendelést és pályázati forrásból (Hajléktalanokért Közalapítvány) fogászatot biztosít hajléktalan emberek számára.

     Kiadó: Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.