OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 20. szerda
Ismertető


2018. március 6., kedd 16:58

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2018. március 6., kedd (OS) - A baloldallal ellentétben a Fidesz-KDNP támogatja az Erzsébet-utalványt - Reagálás Novák Katalin, illetve az MSZP és a DK nyilatkozatára

    Gyurcsánnyal és a szocialistákkal ellentétben a Fidesz-KDNP támogatja, hogy a nyugdíjasok újabb 10 ezer forintos Erzsébet-utalványt kapjanak, hiszen arra a gazdaság jó teljesítménye lehetőséget ad.
A baloldal a kampányokban mindig fűt-fát ígért a nyugdíjasoknak, majd kormányra kerülve mindig becsapta őket. A nemzeti kormány megbecsüli a nyugdíjasokat, betartja a nyugdíjasoknak tett vállalásait, és azon dolgozik, hogy az idősek is érezzék a saját életükön, hogy Magyarország erősödik.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.