OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 18. hétfő
Ismertető


2018. március 6., kedd 17:08

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2018. március 6., kedd (OS) - A Jobbik összeborul azokkal, akik bevándorlóországgá akarják tenni Magyarországot - Reagálás Z. Kárpát Dániel (Jobbik) nyilatkozatára

    A Jobbik hiába próbálja már magát tisztára mosni a választások előtt négy héttel, mostanra már mindenki tudja róluk, hogy Gyurcsányhoz és a szocialistákhoz hasonlóan rájuk sem lehet számítani Magyarország védelmében.
A Jobbik megakadályozta a migránsok betelepítését tiltó alkotmánymódosítást, és a Soros-paktumban a hatalomért és a pénzért összeborul azokkal, akik bevándorlóországgá akarják tenni Magyarországot, le akarják bontani a kerítést, és végre akarják hajtani a kvótát. Nálunk nincsenek, és amíg a Fidesz-KDNP kormányoz, nem is lesznek migránsok, mert ez a kormány mindent megtesz a migránsok betelepítése ellen.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.