OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 21. csütörtök
Ismertető


2018. március 6., kedd 17:20

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 6., kedd (OS) -

    Szabó Szabolcs: A Kúria elmarasztalta a Németh Szilárd receptjeit közlő Csepeli Hírmondót, és eltiltotta a további jogsértéstől 

Tegyen eleget a Kúria döntésének a lap!
 
Bár a Budapest 17. számú OEVB elutasította az Együtt kifogását a Csepeli Hírmondó február 22-i száma miatt, a Kúria jogerősen megállapította a kiadó jogsértését. A Kúria szerint megalapozottan kifogásolta az Együtt Németh Szilárd aránytalanul túlzott mértékű megjelenítését a lapszámban, ugyanis politikai hirdetés közzétételén túlmenő választási kampánytevékenységet helyi önkormányzat sajtóterméke nem folytathat kampányidőszakban. A Kúria eltiltotta a kiadót a további jogsértéstől, és a végzés rendelkező részének közzétételére kötelezte azt. Szabó Szabolcs ezek után elvárja, hogy a Csepeli Hírmondó a Kúria végzésének megfelelően járjon el, illetve a kampány hátralévő időszakában egyenlő arányban és esélyekkel szerepeltesse a jelölteket, és ne folytasson egyoldalú kampányt Németh Szilárd mellett.

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.