2018. december 10. hétfő

2018. március 6., kedd 17:20

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 6., kedd (OS) -

Szabó Szabolcs: A Kúria elmarasztalta a Németh Szilárd receptjeit közlő Csepeli Hírmondót, és eltiltotta a további jogsértéstől

Tegyen eleget a Kúria döntésének a lap!

Bár a Budapest 17. számú OEVB elutasította az Együtt kifogását a Csepeli Hírmondó február 22-i száma miatt, a Kúria jogerősen megállapította a kiadó jogsértését. A Kúria szerint megalapozottan kifogásolta az Együtt Németh Szilárd aránytalanul túlzott mértékű megjelenítését a lapszámban, ugyanis politikai hirdetés közzétételén túlmenő választási kampánytevékenységet helyi önkormányzat sajtóterméke nem folytathat kampányidőszakban. A Kúria eltiltotta a kiadót a további jogsértéstől, és a végzés rendelkező részének közzétételére kötelezte azt. Szabó Szabolcs ezek után elvárja, hogy a Csepeli Hírmondó a Kúria végzésének megfelelően járjon el, illetve a kampány hátralévő időszakában egyenlő arányban és esélyekkel szerepeltesse a jelölteket, és ne folytasson egyoldalú kampányt Németh Szilárd mellett.

Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja