OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. március 6., kedd 18:24

A Momentum Mozgalom közleménye
    Budapest, 2018. március 6., kedd (OS) - A Momentum kampányfőnöke nyílt levélben fordult Gulyás Mártonhoz, hogy az összes választókerületben legyen képviselőjelölti vita.

    Magyarországon az elmúlt évek során a kultúrált politikai vita kikopott a közéletből. A TV képernyőkön csak elvétve találkozhattunk vitázó politikusokkal és a Parlamentben sem volt sok példa érdemi véleményütköztetésekre. A Momentum szerint a vita a 21. századi politikai kultúra alapja, ezért szorgalmazzuk, hogy a Közös Ország Mozgalom folytassa a viták megszervezését mind a 106 egyéni választókerületben, hogy Magyarország összes választópolgárának legyen lehetősége vitázni látni a jelöltjeit, akikre leadhatja a voksát.

Annak érdekében, hogy elősegítsük a képviselőjelölti viták létrejöttét, Soproni Tamás a mai napon levélben fordult Gulyás Mártonhoz és felajánlotta a Közös Ország Mozgalomnak, hogy térítésmentesen használhatják a Városháza téren található Remény Központot a budapesti viták helyszínének, és a vidéki helyszínkeresésben is szívesen segíti őket a Momentum.

“Reméljük, hogy ezzel levesszük az anyagi és szervezésbeli teher egy részét a Közös Ország Mozgalom válláról, és több vitát tudnak majd szervezni a rendelkezésükre álló erőforrásokból a választásokig." - írta levelében a párt kampányfőnöke.

Bízunk benne, hogy a többi politikai párt is nyitott lesz a vitára. A Momentum jelöltjei szívesen megmérettetik magukat országszerte, hogy a szavazók a legjobb döntést tudják meghozni.

     Kiadó: Momentum Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.