2018. szeptember 24. hétfő

2018. március 6., kedd 18:34

Morvai Krisztina, az Európai Parlament független képviselőjének közleménye (3. rész)
    Budapest, 2018. március 6., kedd (OS) -

Azt hiszem, aki már elég nagy ahhoz, hogy önállóan bekösse a cipőfűzőjét, az megtalálja a megrendítő választ: igen, közvetítők útján a Jobbik egyeztet a DK-val s ikertestvérükkel, a szemkilövetésekben szintén érdemeket szerzett MSZP-vel.  Hogyan lehetséges ez, Andrea? Mi folyik itt? A Jobbik fogja visszasegíteni a hatalomba azt a feketeöves hazaáruló társaságot, akik ellen folyamatosan tüntettünk, a testi épségünket kockáztatva? Bár lehet, hogy nem kellett volna többes szám első személyt használnom, mert Téged nem láttalak ezeken a tüntetéseken. Lehet, hogy pont ezért írtál le olyan elképesztő dolgokat. Lehet, hogy nem tudod, milyen embertelenek, kegyetlenek, jogtipróak voltak pontosan (főként) a Jobbik embereivel ezek a rettenetes alakok, akikkel most a "legyen összefogás" jegyében barátkozni kezdtek. Szeretném, ha legalább utólag megismernéd azoknak az időknek a valóságát, hogy tudd, miért nyilatkoztam azt, hogy  ha így mennek a dolgok, akkor itt sem Békemenet, sem bevándorlás-ellenes tüntetés, sem másféle hazafias utcai megmozdulás nem lesz, legalább négy évig. Az új "pajtások" ugyanis most is gondolkodás nélkül közénk lőnének. Szeretném, hogy többet tudj meg róluk, a valódi természetükről.

Kiadó: Morvai Krisztina, az Európai Parlament Független Képviselője