2018. június 18. hétfő

2018. március 6., kedd 18:34

Morvai Krisztina, az Európai Parlament független képviselőjének közleménye (4. rész)
    Budapest, 2018. március 6., kedd (OS) -

Ezért arra kérem a Jobbikosokat, hogy írják meg Neked történeteiket a hídblokád során fegyverrel hadonászó rendőrökről, 2006. október 23-ról, a Clark Ádám téri körbezárásról, a Nádor utcai rendőri akcióról (ahol engem is közvetlen közelről fújtak le könnygázzal, és rugdostak össze a rendőrök) és arról a sok-sok esetről, amit szerintem nem lehet elfelejteni, sem pedig megbocsátani - főként úgy, hogy a felelősök soha nem kértek bocsánatot, helyette összefogást, egyeztetett jelölt-állítást, s nyilván közös kormányzást kérnek.  A "2006-os" Jobbiktól!!!! (Hogy nem szakad le az ég...). Az ellenzéki politika és a média reggeltől estig azt harsogja, hogy a FIDESZ megfélemlíti az embereket. Lehet. De kérdem én, a kardlapozás, a lovasroham, a fejmagasságban történő lövöldözés nem megfélemlítő? Létezhet ezeknél megfélemlítőbb magatartás egy állam vezetői részéről? Arra az esetre, ha nehéz a válasz, csatolok egy rövid videófelvételt 2006. október 23-ról. Kérlek, tekintsd meg, olvasd el vagy hallgasd meg a Jobbikosok történeteit, s aztán kérj bocsánatot mindazoktól, akik végigélték az általad bagatellizált, sőt tagadott jogtiprásokat, gyalázatos gaztetteket. Íme az emlékeztető: https://www.youtube.com/watch?v=e4DJz8_RqLs
Isten óvja és vezesse Magyarországot!
Szeretettel
Morvai Krisztina