2018. június 18. hétfő

2018. március 7., szerda 09:17

A Hajrá Magyarország! Párt közleménye
    Budapest, 2018. március 7., szerda (OS) - Visszautasítjuk azokat az alaptalan Jobbikos vádakat, hogy a Hajrá Magyarország kamupárt lenne ! Épp maga a Jobbik a kamupárt, hisz kamuznak folyamatosan mindenben. Gyurcsányt idézve reggel, délben és este.

Azt az állítását a Jobbiknak, hogy a Hajrá Magyarország Párt törvénytelenül gyűjtötte volna a jelöltek ajánlásait egyszerűen csak "bájos" hazugságnak tudjuk be a Jobbik részéről, amely a választási győzelemért úgy tűnik hajlandó kamuzni reggel, délben és este is ! Nem riadva vissza a törvénytelen állításoktól sem. A kamupárt nem más mint a Jobbik.

A Hajrá Magyarország Párt aktivistái és jelöltjei betartva és tiszteletben tartva a törvényeket gyűjtötték az ajánlásokat, akárcsak a Jobbik vagy épp a többi más elindult párt. A Hajrá Magyarország Párt semmiféle törvénytelenséget nem követett el, s megjegyezni kívánjuk nem a mi politikusaink ellen van büntetőeljárás jelenleg is, mintha Kovács Béla úr lenne a főszereplője a Jobbik EU parlamenti képviselőjeként a hírhedt kémkedési ügynek. Ráadásul az ÁSZ sem a Hajrá Magyarország Pártot büntette meg 600 millióra tiltott pártfinanszírozás miatt, hanem a Jobbikot. Soroljuk még ? Ráadásul nem a mi párt elnökünk találkozgatott terrorista gyanús arabokkal.

Természetesen kénytelenül tudomásul vesszük, hogy a Jobbik győzni akar, bármi áron, akár tisztességtelen eszközökkel is és ezért bármire képes. Kamuzni is. Látjuk, érezzük, tapasztaljuk.

Racker Béla, elnök, Hajrá Magyarország Párt
     Kiadó: Hajrá Magyarország! Párt