OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 20. szerda
Ismertető


2018. március 7., szerda 09:17

A Hajrá Magyarország! Párt közleménye
    Budapest, 2018. március 7., szerda (OS) - Visszautasítjuk azokat az alaptalan Jobbikos vádakat, hogy a Hajrá Magyarország kamupárt lenne ! Épp maga a Jobbik a kamupárt, hisz kamuznak folyamatosan mindenben. Gyurcsányt idézve reggel, délben és este.

    Azt az állítását a Jobbiknak, hogy a Hajrá Magyarország Párt törvénytelenül gyűjtötte volna a jelöltek ajánlásait egyszerűen csak "bájos" hazugságnak tudjuk be a Jobbik részéről, amely a választási győzelemért úgy tűnik hajlandó kamuzni reggel, délben és este is ! Nem riadva vissza a törvénytelen állításoktól sem. A kamupárt nem más mint a Jobbik.

A Hajrá Magyarország Párt aktivistái és jelöltjei betartva és tiszteletben tartva a törvényeket gyűjtötték az ajánlásokat, akárcsak a Jobbik vagy épp a többi más elindult párt. A Hajrá Magyarország Párt semmiféle törvénytelenséget nem követett el, s megjegyezni kívánjuk nem a mi politikusaink ellen van büntetőeljárás jelenleg is, mintha Kovács Béla úr lenne a főszereplője a Jobbik EU parlamenti képviselőjeként a hírhedt kémkedési ügynek. Ráadásul az ÁSZ sem a Hajrá Magyarország Pártot büntette meg 600 millióra tiltott pártfinanszírozás miatt, hanem a Jobbikot. Soroljuk még ? Ráadásul nem a mi párt elnökünk találkozgatott terrorista gyanús arabokkal.

Természetesen kénytelenül tudomásul vesszük, hogy a Jobbik győzni akar, bármi áron, akár tisztességtelen eszközökkel is és ezért bármire képes. Kamuzni is. Látjuk, érezzük, tapasztaljuk.

Racker Béla, elnök, Hajrá Magyarország Párt
     Kiadó: Hajrá Magyarország! Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.