OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 21. csütörtök
Ismertető


2018. március 7., szerda 09:20

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 7., szerda (OS) -

    Szigetvári Viktor: Bukott úton jár Lázár János, amikor putyinista módon hazudik a nyugat hanyatlásáról Bécsben

Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje szerint Lázár János hazudik, amikor Bécset próbálja szörnyű, bevándorlók okozta bűnözéssel teli városként bemutatni. A fideszesek persze csak privátbankolni járnak Bécsbe, de érdemes lenne körülnézniük ott, mert az egy szép, fejlődő város. Inkább tanulnunk kell és bízni abban, hogy egyszer elérjük Bécs fejlettségét, sokszínű, nyitott kultúráját, amihez különböző etnikai és nemzetiségi kisebbségek is hozzátartoznak, mert ez is hozzájárul ahhoz, hogy közösségeik erősebbek.

Lázár János újabb videót tett közzé Facebook-oldalán, amin az látható, ahogy Bécsbe látogat, és elszörnyed az állapotokon. Lázár János arról beszél, hogy ott, ahol bevándorlók jelentek meg, nőtt a bűnözés, a kosz és a piszok.

Szigetvári Viktor szerint Lázár János hazudik. Bécs a világ egyik legélhetőbb városa. A modern, nyugatias világhoz hozzátartozik a békés egymás mellett élés és a sokszínűség. Tudjuk, hogy a fideszesek csak privátbankolni járnak Bécsbe, de érdemes körülnézni, mert az egy szép, fejlődő város. Ha a miniszterelnökséget vezető miniszter szakított volna időt valóban körülnézni a városban, szembesült volna azzal is, mennyivel jobb a helyi lakáspolitika Hódmezővásárhelyhez képest. Ott ugyanis a fiatal családokat és szegényebbeket a helyi önkormányzat aktívan segíti a kiterjedt önkormányzati bérlakás-piaccal.

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.