2018. szeptember 25. kedd

2018. március 7., szerda 09:20

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 7., szerda (OS) -

Szigetvári Viktor: Bukott úton jár Lázár János, amikor putyinista módon hazudik a nyugat hanyatlásáról Bécsben

Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje szerint Lázár János hazudik, amikor Bécset próbálja szörnyű, bevándorlók okozta bűnözéssel teli városként bemutatni. A fideszesek persze csak privátbankolni járnak Bécsbe, de érdemes lenne körülnézniük ott, mert az egy szép, fejlődő város. Inkább tanulnunk kell és bízni abban, hogy egyszer elérjük Bécs fejlettségét, sokszínű, nyitott kultúráját, amihez különböző etnikai és nemzetiségi kisebbségek is hozzátartoznak, mert ez is hozzájárul ahhoz, hogy közösségeik erősebbek.

Lázár János újabb videót tett közzé Facebook-oldalán, amin az látható, ahogy Bécsbe látogat, és elszörnyed az állapotokon. Lázár János arról beszél, hogy ott, ahol bevándorlók jelentek meg, nőtt a bűnözés, a kosz és a piszok.

Szigetvári Viktor szerint Lázár János hazudik. Bécs a világ egyik legélhetőbb városa. A modern, nyugatias világhoz hozzátartozik a békés egymás mellett élés és a sokszínűség. Tudjuk, hogy a fideszesek csak privátbankolni járnak Bécsbe, de érdemes körülnézni, mert az egy szép, fejlődő város. Ha a miniszterelnökséget vezető miniszter szakított volna időt valóban körülnézni a városban, szembesült volna azzal is, mennyivel jobb a helyi lakáspolitika Hódmezővásárhelyhez képest. Ott ugyanis a fiatal családokat és szegényebbeket a helyi önkormányzat aktívan segíti a kiterjedt önkormányzati bérlakás-piaccal.

Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja