OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 20. szerda
Ismertető


2018. március 7., szerda 12:54

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2018. március 7., szerda (OS) - Szél Bernadett, a legesélyesebb ellenzéki jelölt vitára hívja a Fidesz országgyűlési képviselőjét -

    Pest megye 02. számú választókerületének legesélyesebb ellenzéki jelöltje, Szél Bernadett nyilvános vitára hívja Csenger-Zalán Zsoltot, a térség országgyűlési képviselőjét.

Szél Bernadett álláspontja szerint a Pest megyei választókerület lakói aktív, együttműködő képviselőt érdemelnek. A Fidesz az elmúlt években leginkább elnyomni akarta a helyi közösségek hangját, ezzel szemben az LMP miniszterelnök-jelöltje valódi és hiteles képviseletet garantál.

Csenger-Zalán Zsolt fideszes országgyűlési képviselőnek nyilvános vitán kell elszámolnia a választópolgárok felé, amiért az elmúlt években nem akadályozta meg a térségben többek között az útdíj bevezetését, a szolidaritási hozzájárulást, az iskolák elvételét a helyi közösségektől.

Amennyiben Csenger-Zalán Zsolt nem vállalja a vitát Szél Bernadettel, mint a legesélyesebb ellenzéki jelölttel, úgy egyértelművé teszi: a választópolgárokat lenézve csak a Fidesz központi propaganda és korrupciós gépezetének végrehajtója lesz az elkövetkező 4 évben is.

LMP sajtó

     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.