OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2018. március 7., szerda 15:03

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2018. március 7., szerda (OS) -

    Szigetvári Viktor vitára hívja Sárbogárd és térsége képviselőjelöltjeit

Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje, Sárbogárd és térsége képviselőjelöltje a mai napon levélben kereste meg az összes parlamenti képviselettel rendelkező párt képviselőjelöltjét a Fejér megye 5. számú választókerületben. Az Együtt politikusa vitára hívja a Fidesz, a Jobbik, a DK és az LMP helyi képviselőjelöltjeit.

Levelében Szigetvári Viktor egyrészről mindenkinek gratulált a jelöltté váláshoz, emellett leszögezte: bízik abban, hogy a következő hetekben egy tisztességes, a helyiek érdekeit szem előtt tartó választási kampányban tudják bizonyítani, melyikük a legalkalmasabb az itt élők érdekeinek parlamenti képviseletére.

Szigetvári Viktor szerint mindannyiuk, de leginkább a sárbogárdiak és a térségben élők közös érdeke, hogy felülemelkedjenek a napi pártpolitikai vitákon, és egymás létjogosultságát elismerve, észérvek mentén, a térség jövőjét szem előtt tartva ütköztessék nézeteiket.

Az Együtt politikusa a vita időpontjául a 2018. március 28-i vagy 2018. április 4-i szerdák valamelyikének délutánját javasolja. Emellett vállalta, hogy biztosítja a vitára alkalmas helyszínt Sárbogárdon.

Szigetvári Viktor
az Együtt miniszterelnök-jelöltje,
Sárbogárd és térsége képviselőjelöltje
    
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.