OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 20. szerda
Ismertető


2018. március 7., szerda 15:41

A Miniszterelnökség közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 7., szerda (OS) - Március 12-ig lehet jelentkezni a Kőrösi Csoma Sándor és Petőfi Sándor Programra

    Még öt napig, március 12-ig lehet jelentkezni a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága által meghirdetett Kőrösi Csoma Sándor Programra és Petőfi Sándor Programra. Az immár hatodik éve futó Kőrösi Csoma Sándor Program (KCSP) célja a világban szétszórtságban, diaszpórában élő magyarság támogatása és közösségi életének erősítése, míg a KCSP mintájára 2015-ben indított Petőfi Sándor Program (PSP) középpontjában a Kárpát-medencei szórványban élő magyarság felkarolása és segítése áll. Mindkét programra a magyar nemzet iránt elkötelezett, közösségszervező tevékenységekben jártas, 20. életévet betöltött, büntetlen előéletű magyar állampolgárok jelentkezését várják Magyarországról és a külhoni területekről egyaránt. A feltételek között szerepel továbbá a legalább középfokú iskolai végzettség, a közösségszervező, hagyományőrző vagy egyéb, közösségi tevékenységekben való aktív részvétel, a magas szintű angol nyelvtudás vagy a célország nyelvének legalább társalgási szintű ismerete.

     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.