OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2018. március 7., szerda 15:55

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 7., szerda (OS) - OLAF, Elios, BKK-botrány - ezekre válaszoljon Tarlós!

    A budapestieknek joguk van tudni, hogy a főváros és egyes kerületek fideszes vezetése mire költi a pénzüket, ezért elvárjuk, hogy Tarlós a csütörtökre meghirdetett sajtótájékoztatóján a civilek és az újságírók vegzálása, illetve az ellenzék szidalmazása helyett a valódi kérdésekre válaszoljon:

1. Kikérte-e már a főváros vezetése a Budapest Szíve projektről készült OLAF-jelentést? Mi áll az EU csalás elleni hivatalának jelentésében: történt-e korrupció a beruházás során, ha igen, megtörtént-e a feljelentés és indult-e rendőrségi nyomozás az ügyben? Lopott-e valaki a budapestiek pénzéből, és ha igen, ki?

2. Elindult-e Orbán Viktor vejének, Tiborcz Istvánnak vagy köreinek valamelyik cége a Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft. egymilliárd forintos tenderén? Más fideszes városvezetőkhöz hasonlóan Tarlósék is tervezik-e kijátszani a tisztességes közbeszerzést, hogy Orbán családja vihesse el a budapestiek pénzét?

3. A húsz luxusautó árába kerülő, de két év alatt használhatatlanná vált két elektromos busz ügye elegendő-e végre Dabóczi Kálmán menesztéséhez vagy Tarlós – az e-jegybotrány, a szétrohadó új metrók és villamosok ügye, valamint a 150 milliós rekordbüntetés után – ezúttal is megvédi-e a posztjára nyilvánvalóan alkalmatlan BKK-vezért?

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.