2018. június 20. szerda

2018. március 7., szerda 15:56

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. március 7., szerda (OS) - DK: Budai Gyula újra bizonyította, hogy Czeglédy politikai per áldozata

Szegény ostoba Budai Gyula megint elszólta magát. Most azzal vádolja Czeglédy Csabát, hogy a DK és az MSZP kérésére támogatta Kész Zoltán veszprémi független jelölt kampányát. A DK nem tudja, hogy Czeglédy Csaba támogatta-e Kész Zoltán időközi választási kampányát. De ha tette, akkor ezzel hozzájárult egy győztes választáshoz, a fideszes országgyűlési kétharmad lebontásához. Budai a mai szövegével gyakorlatilag elismerte, hogy a Fidesz és a főügyészük politikai okokból szállt rá Czeglédy Csabára.

DK Sajtóiroda

Kiadó: Demokratikus Koalíció