OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 19. kedd
Ismertető


2018. március 7., szerda 16:28

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2018. március 7., szerda (OS) - Ha a Jobbikon múlik, a magyar gyermekek jövője is veszélybe kerül – Reagálás Dúró Dóra (Jobbik) nyilatkozatára

    A Jobbik Gyurcsányékkal és a szocialistákkal együtt nem szavazta meg, hogy százmilliárdokkal több pénz jusson az oktatásra, a pedagógus-béremelésre, valamint iskolafejlesztésekre. Ha a Jobbikon múlik, akkor a magyar gyermekek jövője is veszélybe kerül, mert a Jobbik összeborult azokkal, akik bevándorlóországgá akarják tenni Magyarországot. A Fidesz minden eszközzel harcol, hogy megvédje a magyar gyermekek jövőjét: 2010-hez képest 572 milliárddal többet fordítunk oktatásra, 50%-kal emeltük a pedagógusok bérét és országszerte fejlesztjük az iskolákat. A béremelésnek és az ösztöndíjaknak köszönhetően 30%-kal nőtt a pedagógusképzésre jelentkező fiatalok száma.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.