2018. június 20. szerda

2018. március 7., szerda 16:35

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. március 7., szerda (OS) -

Nem eseti állami döntéseken és kegyelemkenyéren kell energiapolitikát csinálni, hanem átlátható árazásra van szükség, valamint populizmustól és hazugságtól mentes politikára. Az Együtt azt kínálja a választóknak, hogy a méltányos egyetemes szolgáltatói ár mellett helyreállítja, majd kikényszeríti a piaci versenyt a lakossági piacon is, amit kiegészít egy rászorultsági alapon működő szociális energiaár támogatással. A cél az, hogy fenntartható módon a lehető legalacsonyabb áron kapjanak áramot és gázt a fogyasztók, amit láthatóan az állami árszabályozás nem tud és nem is akar biztosítani.

Pataki Márton
az Együtt elnökségének tagja