2018. december 14. péntek

2018. március 7., szerda 18:48

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2018. március 7., szerda (OS) - Az európai nagyvárosok a bevándorlás első áldozatai – Reagálás az ellenzéki pártok nyilatkozatira Lázár János bécsi videójával kapcsolatban

Mi mindig is az egyenes beszéd hívei voltunk: a migránst migránsnak, a no-go zónát no-go zónának kell nevezni, sőt nyíltan beszélni kell mindarról, ami Európában zajlik. Az ellenzék és mások hiába próbálják letagadni a valóságot, az emberek is látják, hogy Brüsszel és a Soros-hálózat migránsokkal árasztják el Európát. Az európai nagyvárosok: Bécs, Firenze, Brüsszel, Berlin, Párizs, Róma, London, Stockholm stb. a bevándorlás első áldozatai. Európa nagyvárosaiban állandósult a terrorveszély, ugrásszerűen megnőtt a bűncselekmények és a nők elleni erőszakos támadások száma, no-go zónák vannak. Ha április 8-án Soros emberei alakítanak kormányt, Budapestre és Magyarországra is ez a sors vár.

Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató
Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

Kiadó: Fidesz

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.