OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 19. kedd
Ismertető


2018. március 7., szerda 19:35

A Keret Alkotó Csoport Kulturális Egyesület közleménye
    Budapest, 2018. március 7., szerda (OS) - A nők munkaerőpiaci helyzetének javítását, a család és munka összeegyeztethetőségének előmozdítását célzó projekt nyert 200 millió forint támogatást a Siklósi járásban. A "Magam Adom! – Siklós járási nők a családban és a munkahelyen, Nő-Köz-Pont Kisharsányban" című program tervezett tevékenységeit és szolgáltatásait a Kisharsányban hamarosan megnyíló Női Információs és Szolgáltató Központ (Nő-Köz-Pont) koordinálja majd.

    – A Nő-Köz-Pont minden olyan nőt szeretne elérni, akinek valamilyen oknál fogva nehézséget okoz elhelyezkedni, illetve segítünk abban is, hogy hogyan lehet a családi és a munkahelyi feladatokat összeegyeztetni. Programjaink bárki számára elérhetőek lesznek, az érdeklődök egyéni tanácsadásért is felkereshetik majd a Nő-Köz-Pontot – mondta Balogh Ildikó projektvezető.

A 2020-ig tartó program keretében álláskeresési tanácsadással, vállalkozóvá válást segítő képzésekkel, munkaerőpiaci klub működtetésével, workshopokkal, munkaerőpiaci tanácsadással segítik a nők elhelyezkedését.

Legalább ötszázan részesülhetnek képzésben, fejlesztésben, felkészítésben és még ötszázan vehetnek igénybe például munkavállalást támogató mentálhigiénés szolgáltatást, képzési tanácsadást, munkavállalói ismeretek bővítését.

A projektet a Biztosítási Oktatási Intézet Fejlesztési Alapítvány Szakgimnázium a Junior Achievement Magyarország Oktatási, Vállalkozásszervezési Alapítvánnyal, a Keret Alkotó Csoport Kulturális Egyesülettel, valamint a Kisharsányért Közalapítvánnyal konzorciumban

     Kiadó: Keret Alkotó Csoport Kulturális Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.