2018. június 20. szerda

2018. március 7., szerda 22:44

A Hajrá Magyarország! Párt közleménye
    Budapest, 2018. március 7., szerda (OS) - A Hajrá Magyarország Párt vezetése megtette a szükséges jogi lépéseket a Jobbik delegáltjának, Sz. Balázsnak szerintünk alaptalan nyilatkozata és egyelőre minden valóságalapot nélkülöző vádaskodása miatt. Jelenleg úgy tűnik a Jobbik lejárató hadjáratáról és tudatos provokációjáról van szó.

Számítottunk a mocskolódós kampányra. De a Jobbiktól nem. Így kénytelenül vesszük tudomásul azt is, hogy a pénz nagy úr most a Jobbiknál amit mindenki tud, hisz tény kérdése, hogy nagyon nehéz lehet 600 milliós adóssággal nap mint nap felkelnie és lefeküdnie a Jobbik vezetőségének. Bízunk benne ezen tartozásukat mielőbb tudják majd rendezni a jelöltjeik után járó súlyos állami százmilliókból.
Sajnáljuk és kénytelenül vesszük tudomásul, hogy a Jobbik a választási győzelemért és a jelöltek után járó több százmilliós támogatásért képes reggel, délben és este is kamuzni és másokat bemocskolni.

Racker Béla, elnök, Hajrá Magyarország Párt

Kiadó: Hajrá Magyarország! Párt