OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 19. kedd
Ismertető


2018. március 7., szerda 22:44

A Hajrá Magyarország! Párt közleménye
    Budapest, 2018. március 7., szerda (OS) - A Hajrá Magyarország Párt vezetése megtette a szükséges jogi lépéseket a Jobbik delegáltjának, Sz. Balázsnak szerintünk alaptalan nyilatkozata és egyelőre minden valóságalapot nélkülöző vádaskodása miatt. Jelenleg úgy tűnik a Jobbik lejárató hadjáratáról és tudatos provokációjáról van szó.

    Számítottunk a mocskolódós kampányra. De a Jobbiktól nem. Így kénytelenül vesszük tudomásul azt is, hogy a pénz nagy úr most a Jobbiknál amit mindenki tud, hisz tény kérdése, hogy nagyon nehéz lehet 600 milliós adóssággal nap mint nap felkelnie és lefeküdnie a Jobbik vezetőségének. Bízunk benne ezen tartozásukat mielőbb tudják majd rendezni a jelöltjeik után járó súlyos állami százmilliókból.
Sajnáljuk és kénytelenül vesszük tudomásul, hogy a Jobbik a választási győzelemért és a jelöltek után járó több százmilliós támogatásért képes reggel, délben és este is kamuzni és másokat bemocskolni.

Racker Béla, elnök, Hajrá Magyarország Párt

     Kiadó: Hajrá Magyarország! Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.