OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 14. péntek
Ismertető


2018. március 8., csütörtök 09:01

A Miniszterelnökség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. március 8., csütörtök (OS) - Ismét lehet pályázni a Népi Építészeti Program keretében

    A Kormány által meghirdetett Népi Építészeti Program támogatási keretet nyújt a népi építészeti örökség megőrzését, felújítását célzó beruházásokhoz, az ezt megelőző kutatáshoz és tervezéshez, valamint a műemlékek állagvédelméhez és fenntartásához is. Az 1 és 20 millió forint között igényelhető támogatás segítségével a vidéki kultúrtáj pótolhatatlan elemeinek jelentős hányada, több száz népi építészeti emlék újulhat meg a programnak köszönhetőnek.

A tavalyi mintaprojekt tanulságai alapján a magánszemélyek esetén emelkedett az igényelhető támogatás mértéke, és a vissza nem térítendő támogatás magánszemélyek esetén már a tervezett tevékenység forrásigényének 80%-át biztosítja. Tovább információk: kormany.hu.

     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.