OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 18. hétfő
Ismertető


2018. március 8., csütörtök 09:43

A Jane Goodall Intézet Természet- és Környezetvédelmi Egyesület közleménye (5. rész)
    Budapest, 2018. március 8., csütörtök (OS) -

    Az Európai Parlament várhatóan néhány héten belül szavaz arról, hogy az Únió tesz -e lépéseket a kozmetikai állatkísérletek globális betiltásának elősegítéséért.

2017-ben a Cruelty Free International és a The Body Shop közös kampányt indított el a szépségipari termékek és azok hatóanyagai állatokon való tesztelésének nemzetközi betiltásáért, mindenütt, egyszer és mindenkorra. Ez volt az állatkísérletek ellen valaha lebonyolított legelszántabb kampány, melynek célja, hogy 8 millió ember írja alá azt az ENSZ-hez címzett petíciót, amely felszólítja a szervezetet, hogy vezessen be nemzetközi egyezményt az állat-tesztelési gyakorlat betiltására [1].

KAPCSOLAT

További információ, képanyag és idézet megtekintéséhez keresse fel a Cruelty Free International médiahivatalát; email: media@crueltyfreeinternational.org vagy telefon:  +44 (0) 7850 510 955.

     Kiadó: Jane Goodall Intézet Természet- és Környezetvédelmi Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.