2018. szeptember 22. szombat

2018. március 8., csütörtök 09:43

A Jane Goodall Intézet Természet- és Környezetvédelmi Egyesület közleménye (6. rész)
    Budapest, 2018. március 8., csütörtök (OS) -

SZERKESZTŐK FIGYELMÉBE

1. A The Body Shop volt az első nemzetközi szépségmárka, amely 1989-ben kampányt indított a kozmetikai állatkísérletek ellen és élen járt az állatokon való tesztelés EU-ban való 2013-as betiltásában.

A petíció online a www.banniversary.com honlapon, illetve világszerte bármelyik The Body Shop üzletben írható alá. A fogyasztók a szociális média oldalakon a #ForeverAgainstAnimalTesting hashtag használatával hívhatják fel a figyelmet az ügyre.

A Cruelty Free International a egyik legrégebbi és legbefolyásosabb állatvédelmi szervezet a világon. Az állatkísérletekkel kapcsolatos ügyek széles körben elismert szaktekintélyeként kormányok, médiumok, nagyvállalatok és hivatalos szervek fordulnak hozzá tanácsért és szakértői véleményekért. Bővebb információért látogasson el a www.crueltyfreeinternational.org weboldalra.

Kiadó: Jane Goodall Intézet Természet- és Környezetvédelmi Egyesület