OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 21. csütörtök
Ismertető


2018. március 8., csütörtök 09:43

A Jane Goodall Intézet Természet- és Környezetvédelmi Egyesület közleménye (6. rész)
    Budapest, 2018. március 8., csütörtök (OS) -

    SZERKESZTŐK FIGYELMÉBE

1. A The Body Shop volt az első nemzetközi szépségmárka, amely 1989-ben kampányt indított a kozmetikai állatkísérletek ellen és élen járt az állatokon való tesztelés EU-ban való 2013-as betiltásában.

A petíció online a www.banniversary.com honlapon, illetve világszerte bármelyik The Body Shop üzletben írható alá. A fogyasztók a szociális média oldalakon a #ForeverAgainstAnimalTesting hashtag használatával hívhatják fel a figyelmet az ügyre.

A Cruelty Free International a egyik legrégebbi és legbefolyásosabb állatvédelmi szervezet a világon. Az állatkísérletekkel kapcsolatos ügyek széles körben elismert szaktekintélyeként kormányok, médiumok, nagyvállalatok és hivatalos szervek fordulnak hozzá tanácsért és szakértői véleményekért. Bővebb információért látogasson el a www.crueltyfreeinternational.org weboldalra.

     Kiadó: Jane Goodall Intézet Természet- és Környezetvédelmi Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.