OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2018. március 8., csütörtök 10:39

Az Emmi - Család-, és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárságának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. március 8., csütörtök (OS) - Megalakult a Nők Magyarországért Klub

    Felelősek vagyunk azért, hogy felkészült, művelt, értékrendjükben biztos fiatalok alkossák nemzetünket, építsék Hazánk jövőjét.

Elhatározásunk, hogy a nők szakmai életben való érvényesülésének támogatása mellett az élet továbbadásának, az anyaságnak páratlan szépségét is hangsúlyozzuk.

Célunk, hogy személyes munkánkkal, közös kezdeményezéseinkkel hozzájáruljunk Magyarország és a magyar családok erősödéséhez, biztonságos jövőjéhez.

Az alapító tagok: Ádám Veronika, Széchenyi-díjas magyar orvos, biokémikus, egyetemi tanár, az MTA rendes tagja; Bártfai-Mager Andrea kormánybiztos; Bogyay Katalin, Magyarország ENSZ-nagykövete; Dávid Ilona, a MÁV Zrt. elnöke; dr. Lenkei Mirtill, a Nemzeti Kommunikációs Hivatal elnöke; Dr. Vukovich Gabriella, a Központi Statisztikai Hivatal elnöke; Hegedűs Éva, a Magyar Bankszövetség vezérigazgatója; Miklósa Erika énekesnő; Nagy Tímea olimpiai bajnok sportoló; Pelczné Gáll Ildikó, az Európai Számvevőszék magyar tagja; Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója; Szabó Tünde sportért felelős államtitkár; Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes; Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere; Szilas Cecília, távozó pekingi magyar nagykövet; Szili Katalin miniszterelnöki megbízott; Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezető igazgatója; dr. Illés Boglárka ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár, a klub titkára.

Nők Magyarországért Klub

     Kiadó: Emmi - Család-, és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.