OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 19. kedd
Ismertető


2018. március 8., csütörtök 13:24

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2018. március 8., csütörtök (OS) - A szocialisták mást mondanak és mást tesznek - Reagálás Karácsony Gergely (MSZP - Párbeszéd) nyilatkozatára

    A szocialisták mást mondanak ellenzékben és mást tesznek kormányon. Azt ígérték, hogy nem lesz gázáremelés, aztán kormányzásuk alatt háromszorosára emelték a gáz árát, és elvettek az idősektől egyhavi nyugdíjat.

Ha ismét hatalomra kerülnének, megint megtennék, mert ők soha nem a nemzeti érdekeket védik. Eltörölnék a rezsicsökkentést, elvennék az Erzsébet-utalványt, és megint a nyugdíjasokon csattanna az ostor, mert Karácsony Gergely és a szocialisták velük is megfizettetnék a migránsok betelepítésének és eltartásának árát.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.