OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 20. szerda
Ismertető


2018. március 8., csütörtök 15:01

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. március 8., csütörtök (OS) - DK-Szolidaritás: Orbán lett a bankok és a multik legnagyobb szövetségese

    Magyarországot is felszólította az EU gazdasági biztosa, hogy változtassa meg a multibarát adópolitikáját; azt, hogy a nagy multinacionális cégek itt fizetik a legalacsonyabb társasági adót. Közben az is kiderült, hogy a bankok soha nem kerestek még annyi pénzt a magyarokon, mint a tavalyi évben. Orbán megint pontosan azt tette, amivel éveken át ellenfeleit vádolta: bank- és multiparadicsomot csinált Magyarországból.

A Demokratikus Koalíció - Szolidaritás szövetség nem azt nézi, amit Orbán mond, hanem azt, amit csinál: eszerint Orbán Viktor lett a bankok és a multik legnagyobb szövetségese Magyarországon. A DK-Szolidaritás a kormányváltás után igazságos adópolitikát fog bevezetni a “több felelősség fent, több lehetőség lent" elve alapján. Mi nem fogjuk magára hagyni a hazai cégeket, a kis-, közepes és családi vállalkozásokat, és végképp nem fogjuk futni hagyni a világ legnagyobb bevételeit produkáló multicégeit.


Varju László

alelnök, országgyűlési képviselő

DK
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.